Šedá

Šedá

Anotace: pohádka II

U Schlosshofu mě ven vyplivli
vzdálili se k nebi, v tu chvíli
byli tam dva
kdo byl ten druhý, nemám zdání
na lyžích jsa po jarním tání
nesvůj, nesvá

Ona je někde nahoru již
zpod Polárky zpět pod Jižní kříž
zmizela ta
jež mě má ráda, já ji, to víš
zůstal jsem sám, kde, psáno je výš
čas dál chvátá

je-li to vůbec pravda, ne sen
jímá mě skepse, když pláč a sten
neutichá
nikdy ji nemít, jsem z kola ven
tím pádem, polární noc se v den
skrýt pospíchá
Autor Petbab, 26.04.2015
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí