Philae

Philae

Anotace: oži

Každý už zabudol na kométu
dvojhlavú, na ktorej je od vlani
Philae zapadlá prachom, osvetu
nikto jej nerobí povolaný

neostáva mi nič, vážiť slová
tentoraz nebudem, strach vystrieda
zvedavosť, mediálna supernova
pre mňa nevyhasla, spať mi nedá

smrť v priamom prenose nevídaná
aby v tom vedy nebolo málo
Šípová Ruženka spí zrindaná
v jarku opitá rožkom, prebralo

by ju to známe cmuky-cmuky
princovo, z lásky rozprávkovej
také nevedecké dozvuky
projektu vzdych spečatí - ouvej!
Autor Petbab, 14.05.2015
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí