Na konci

Na konci

Anotace: ...

Na konci

-

Proč je tomu v životě tak,

proč je člověk člověku blíže,

až jeden vejde do oblak,

až přijde na křesťanské kříže

 

Pak ta slova scházení,

odpočívej v pokoji,

víc a víc jsem naivní,

že přišel jsem o moji

 

O mou pýchu i můj pád,

o vědro vody jenž napájelo

řeku žízně a teď jsem rád,

že mám své leporelo

 

Autor SmallGeorge, 24.05.2015
Přečteno 407x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí