Maska šaškova

Maska šaškova

Anotace: Miniatura o přetvářce

Chodě s maskou šaška přes odpornou tvář
A s kudlou zkrvavenou v zádech svých
Říkaje si: „Veškeré emoce své zmař!“
Utíraje slzu z očí smutných.

Chodě osamocen skrz vrtošivý lid
Snaže pomáhat od utrpení opuštěným
Leč mrtvý jako chrliče je jeho vid
Mrtvý svým srdcem zrazeným
Autor Corvus, 17.08.2015
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: terezkys, Frr, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já myslím, že není jediný, který se tahle snaže
třeba mu pomůže jiný nešťastný pomáheč od utrpení

17.08.2015 09:43:48 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí