Bloudíme krajinou

Bloudíme krajinou

Anotace: ... láska a smutek ...

Když tajemnou procházel jsem krajinou,
Náhle našel jsem tu vzpomínku jedinou,
Až studená úzkost srdce mé sevřela.

 

Zdaleka nemáš ani nejmenší ponětí,
Že roky bloudíme společně v podsvětí,
Že hluboká láska naše již zemřela.

 

Ze snů svých chtěl bych Tě vyzvednout,
A celičkou celou Tě silně obejmout,
A rozpálit opět Tvé tělo láskou doběla.

Autor lovelorn, 17.09.2015
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: GiovaniDaVinci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera, celé. Poslední verš je skvost.

17.09.2015 19:35:31 | Rozčtvrcená Básnířka

Díky :-), každá pochvala potěší :-)

18.09.2015 09:06:33 | lovelorn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí