Spočinutí

Spočinutí

Anotace: nejtěžší je to pojmenovat...

Milosrdný déšť slíbal otisk jeho

rtů,

slzy vyplavily z očí výraz jeho

tváře.

Nezbylo víc než hromádka živých

snů,

nic než prázdný výklad z listů

snáře.

 

Noc se změnila v den a den utonul

v noci,

kolik času uplyne, než bude schopna

vstát,

ohlédnout se přes rameno, aniž by měla

pocit,

že vše je ztraceno, s osudem se nejde

prát.

 

Čas dál plyne, jako v korytech

řeka,

stále vidí jeho obraz, i když kontury jsou

mdlé.

Dnes už ví, že se nevrátí, nemá smysl

čekat,

konečně spočívá v pokoji,

R.I.P. …

Autor FroniXY, 17.11.2015
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím a mlčím. Ber to prosím jako že už mlčíme dva. ...

17.11.2015 17:15:47 | VEDz RVAHEs

Tedy "soumlčím" .. :-)

18.11.2015 19:50:59 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí