Co chceme a co nechceme

Co chceme a co nechceme

Anotace: ...

Koukám z okna
na odraz v kaluži,
vidím věci, co chci, co nechci.
Balím krabice
s nádobím a knihami.
Odcházím z bytu
s klíči na stole.
Čekáš se mnou na tramvaj,
ale odjíždím sama.
Nasedám na vlak,
naštvaně máváš z perónu.
Zatím koukám do kaluže,
ale brzo zabalím
Tvé srdce do krabice
s nápisem: TAK TO PROSTĚ CHODÍ,
odložím ji k popelnici,
jak naprcanou fenu.

Zatím mažu fotky,
zážitky, co se nestaly,
hezká slova,
co jsme si neřekli.

Koukáme z okna
na odraz v kaluži.
Vidíme věci,
co chci,
co nechceš.

Autor myší královna, 21.11.2015
Přečteno 489x
Tipy 5
Poslední tipující: Mango-Holka, enigman, chatter
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle Ti jde lépe než rýmované psaní.

07.08.2016 00:26:11 | Mango-Holka

Díky. ☺

20.08.2016 11:33:31 | myší královna

pěkné

21.01.2016 21:46:51 | Dis-Con-Nect-Ted

v kaluži se toho odráží...

24.11.2015 12:20:34 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí