Naděje

Naděje

Anotace: Báseň o tom, co se mi skutečně stalo.

Sedíme v plném autobuse
a čekáme až uvolní se silnice.
Kamion srazil dodávku,
vidím mrtvé tělo zabalené v igelitu.
To tělo bledé je,
jelikož vytratila se naděje.
Naděje na přežití
a dokud svítí,
tělo bolest neucítí.
Policisté přijdou za rodinou,
řeknou "upřímnou soustrast" a už plynnou
za dalším podobným tělem bez naděje.
Autor anonymka, 05.01.2016
Přečteno 411x
Tipy 6
Poslední tipující: Morgenstern II., Poetik, Romana Šamanka Ladyloba, Krahujec, enigman, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí