Bití v bytí

Bití v bytí

Anotace: .. do mrazivých večerů

Lavička na pobřeží s odkazem Hemingwaye
volala jsi mě vůní tvých vlasů
a procházela se po impresionistickém mole
- a ten tlukot tvého srdce!

 

tvá melancholická chůze
nasávali jsme kapky deště kvílející poezií
doprovázeni očima se smutkem měsíčního svitu
- a tím tlukotem tvého srdce!

 

svlékla jsi tu šílenou košilku erotiky
malovala jsi mě jak pálím cigaretu
a já foukal ten dým na tvé ňadra
- a ten tlukot tvého srdce!

 

jsi hřebíkem v mé mysli
naše poprvé a další ještě?
lesklé slzy otázek z tvého lůna
- a ten tlukot tvého srdce!

 

řekla jsi že znáš způsob jak být napořád
přikrytí mými starými texty
nechtěný pocit věčnosti
- a ten tlukot tvého srdce!

 

tvoje tělo je tak studené
šeptám ti Baudelaira
řekla jsi napořád tak kde je teď?
- ten tlukot tvého srdce!

Autor Jayra, 07.01.2016
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za názor, určitě je tam tlukot v rámci refrénu použit záměrně, původně, když jsem to psal chtěl jsem v refrénu použít něco, co bude celou skladbu působit tak pozitivně a v poslední sloce se to ironicky zlomí :)

10.01.2016 21:05:54 | Jayra

ba naopak, je to super a navíc si myslím, že autor chtěl, aby to rušilo

10.01.2016 15:10:05 | MLADÝ BÁSNÍK

Ruší mě opakování tlukotu... Ale jinak skvělý text...

10.01.2016 11:48:14 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí