Smutné Okno

Smutné Okno

Anotace: Samota je s tebou a přesto si sám


Díváš se ven
prší
díváš se ven
smutno ti je


Samota v srdci
tě děsí
proč všichni už
odešli jen..


Okno je zavřené
jen odraz tvůj
ten je tu s tebou
trochu se chvěješ


Díváš se do dáli
a duše brečí
i když se na ten svůj
odraz teď směješ...


Tak sedíš na zemi
světlo ti bliká
po zdech se rozprostře
tvá duše tichá


U srdce bolí
trochu i píchá
proč je tak smutný

tenhle ten den?!


Zavíráš oči
pomale dýcháš
do žíly své
si jehlu pícháš


Hlavu svou kloníš
jen tiše vzdycháš
pomale končí
ten strašný sen



Chvilku se po zemi
jen v křeči zmítáš
zalije tělo 
 už teplo jen



a tvá duše osamělá
odletí oknem


do deště ven..


Autor Reverus, 26.01.2016
Přečteno 440x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí