Pro všechno ...

Pro všechno ...

Anotace: nostalgie smutku

Pro všechno, co o tobě dosud vím a znám,
pro všechno, co mi až doposud zůstalo skryto –
pro všechno, co na tobě miluji,
pro všechno, čeho je mi opravdu líto –
pláču……
Do popela naděje a víry kanou olověné slzy,
těžké a jedovaté …
Bláto –všude kolem je bláto,
ulpívá na duši, brání hlubokým vzdechům –
dusí …
A slunce je daleko – jakoby mhouřilo oči,
oči plné slz stvořených láskou,
která utopí se tiše v inverzi našich pohledů
Autor Ladaro, 29.01.2016
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Papagena, poeta, Romana Šamanka Ladyloba, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí