hranice nečekaného

hranice nečekaného

Anotace: Inspirován iluzionistkou a její cestou do neznámého světa



jeden krok za šípkové trní
jiný svět 
na bílo natřená šedá a černá 
oči se diví 
 
jeden se směje ostří svírá 
tak jak když tehdy vyšlo z těla ven
Ta šeptá 
jenom bouře svázala ji v temnách 
a možná 
nevím 
zdá se mi zlý sen 
 
vtělení zvířecí 
oči rudé 
pobíhá
svíjí se u kolen
mávnutím ruky odhání ho "čistá"
ta duše ví kde uložen 
 
kroky se ztrácí v nepochopení 
odlišný v našem vzkvétá svět 
pod zemí
za mříží .. celý v bílém 
přesto to není mé
naposled 
 
chtěl bych se podílet 
na nápravách 
i jedna ze sta
duše spasená 
má smysl, dodá sílu pažím
a vidět záda její cestou domů
smysl má 
 
málokdo ví o vnitřním světě 
o koutech kde se rodí tma 
o zvucích neslyšených
šeptajících stínech 
o našich můrách 
o těch co se zdá
 
když život spravedlivý není 
když jenom bere 
prázdná dlaň 
nedává 
brání naplnění 
 
je nutné rvát se
 
...tak se staň....
Autor poeta, 02.02.2016
Přečteno 273x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, jitoush, Amonasr, Papagena, Frr, Nikita44, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se uvidí...

02.02.2016 23:44:58 | enigman

...tak se staň.....Ji.

02.02.2016 21:30:53 | jitoush

..pravda za zdí nezapomnění...ST

02.02.2016 12:53:15 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí