synonymum pro slovo hloupost

synonymum pro slovo hloupost

Anotace: ....the rest is rust and stardust..Nabokov

Sbírka: Předtím

unavená neutálým kolotočem hvězd
obtočená kolem koberce spí
třeba se znovu objeví
láska

 

chtěla by dívat se na svět líp
ale zatím ji to nejde
střízliví

 

on je jen obyčejná rez a hvězdnej prach
ulpívá na stěnách slzných kanálků
neptej se proč

 

sběratel pocitů
synonymum pro slovo bolest
ruměnec pro sraba
pro zbabělce

 

příchuť lékořicových bonbonů
na jazyku
mezi zuby drtím
tvůj respekt

 

zavírám oči když kýváš,
že si to všechno dělám sama
ano dělám!

 

lákám tě ještě trochu, hochu?
když si namažu pomádou epické rty
když si nelížu rány
nechovám se sadomasochisticky

 

bavíme se o nás nebo o nich nebo o vás nebo o někom jiném
však nedělej nic bez důvodu

/nebo se shodím ze schodů/

 

v říší dívů

sestoupíme z mraků

z oblaků štěstí 

sjetá vlastním vědomím toho,

že si měl v posteli cizí ženu
že už nemůžu

rozdejchat vlastní den v oparu střízlivém
že už nemůžu
že si něco co mě ničí
jdi mi z cesty

 

nechoď pryč
nekopej do vosích hnízd
a dejchej
hlavně dejchej

Autor Loveless, 07.02.2016
Přečteno 943x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, MARKO, Lioness, AndreaM, Zrzi, zdenka, boneslash, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takže můžeš...

10.02.2016 10:59:45 | enigman

mezi zuby drtím tvůj respekt...z...

07.02.2016 22:07:24 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí