Baletka

Baletka

Anotace: Víš...?

A není to jenom pouhé zdání,
že vzdechy mění se ve svítání.

Když baletku drtím mezi rety,
co víc z ní zbude,než dým z cigarety.

Vůně,co hladila a dnes jen dusí,
pár malých lží a kůže husí.

A dál jen to,co cítíš...prostě nic
Autor Rootness, 29.02.2016
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Eru Alonnar, FroniXY, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí