Stříbrná

Stříbrná

Anotace: už je to tady...

Křišťálová
nemizící
stále nová
a slzící
bolest
třpytivá
jak odlesky
v řece
těžké snést
stříbrné
šediny 
ve vlasech
to přece
moc brzy
v jednadvaceti
ubírá na kráse...

kde jen se vzaly
možná že 
mám už je déle
možná že
jsou odrazem 
jizviček
v těle

a pustinou v srdci...

Autor Jiná, 21.03.2016
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice je to metafora, ale mmch když zešedivíš tak nevylysáš..

22.03.2016 21:38:08 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí