Mad girl

Mad girl

Anotace: vypsání z deprese...(napsána 16.10.2015)

Kapky deště zpívaj

a tvůj sen je zase dál

tolik pádů, tolik otázek

za co dosavadní život stál

spousta urážek, pomluv a lží

všude kam se podíváš

že nůž do zad zas někdo vráží

snad už ani nevnímáš.

 

Je čím dál horší tenhle svět

na omluvu nestačí pár vět

když stojíš na mostě a dostáváš křídla

možná řeknou si potom, že jsi žila

příliš rychle, příliš divoce, naplnila vášeň po okraj

snad brzy přijdeš jinam a najdeš svůj ráj.

 

Kapky deště stékají stejně jako slzy

ani nevíš jak mě spousta věcí mrzí

však nic už nevrátí se zpět

připrav se na poslední svůj let

roztáhni perutě a leť...

 

Balancovala, spadla a umřela

moje víra v lepší svět.

Autor mauvais-ange, 26.03.2016
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: Helen Zaurak, Móny, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Balancovala, spadla a umřela
moje víra v lepší svět."

Ano, proto začni více věřit svojí cestě, v sebe... :-)

27.03.2016 09:11:24 | Helen Zaurak

Děkuji, snažím se :-)

29.03.2016 20:32:53 | mauvais-ange

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí