Modré růže

Modré růže

Anotace: ...

Psi roztrhají naše těla
že naše láska nedozněla
pukla přetěžká srdce zvonů
a zazvonit už není komu

Pozdě milovat modré růže
sešívat zkrvavené cáry kůže
před námi skřípou bílé srázy
osud nám brzo hlavy srazí

Psi roztrhají naše těla
že jsi mě chtěl a já tě chtěla
teskné a táhlé jejich vytí
jak umíráček, jak vlnobití

Pozdě milovat modré růže
vždyť s krásou člověk málo zmůže
růže se halí do své osiny
není mučedníka bez viny
Autor RyxiraAmyGinger, 13.04.2016
Přečteno 333x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, Frr, Luky-33, Jin&Jang, poeta, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a lidí..

majíc rádi jemnocit

14.04.2016 00:49:17 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí