Louka

Louka

Anotace: ...

Sbírka: Země ran

Nebeská modř k večeru zrezivěla

a barvou nachu mračna zbarvila se celá;

nad plání hladně létá dravý pták

a ona se tváří, jak by kvetl vlčí mák;

pod uniformou listů kopřiv a bodláků

pod kroky armád štěnic, chrobáků

poslední výdech spěchá z rozedraných plic

pod přikrývkou podupaných slunečnic

Autor Oxík, 24.07.2016
Přečteno 424x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, MA t HA, Ravena Lupus, Lůca, Frr, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...svým způsobem zvláštní....Ji.

25.07.2016 19:33:28 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí