Stena

Stena

Anotace: ...možno ma tá stena drží na žive, a prvý kontakt so svetom ma zabije...

Realita ma tlačí zo všetkých strán.
Odporný stereotyp života.
Viem dobre, že si za to môžem sám...
A táto večná samota.
Už ma viac zabíja ako teší,
Akoby všetci išli autom, zatiaľčo ja idem peši.

 

Postavil som okolo seba stenu,
a teraz čakám v tme naivne,
že ju niekto prelezie na druhú stranu. 
Že niekto tú temnotu rozoženie. 
Že bude mať vôbec niekto tú snahu.
Že ma tam nájde sedieť v rohu...
A rozdrví na prach moje väzenie.

 

Ale možno ma tá stena drží nažive,
a prvý kontakt so svetom ma zabije.
Záchranca, a zároveň vrah...
Stojí to za to riskovať?

Autor MA t HA, 30.08.2016
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: bogen, DigBallz, Jakubko, jitoush, Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas se cejtim úplně stejně, jen to nedokážu takhle vyjádřit. jinak dobře napsaný, závidim ti tvoji schopnost takhle vykreslovat pocity

23.10.2016 22:06:12 | DigBallz

Ja sa takto cítim prakticky stále... Ozaj nie je čo závidieť. Ale vďaka.

23.10.2016 22:18:50 | MA t HA

Vidím v tobě potenciál.

05.10.2016 22:03:24 | Dis-Con-Nect-Ted

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí