Predstavujem si...

Predstavujem si...

Anotace: Ležím sám v posteli, hľadiac do stropu, zo samého seba ešte viac sklamaný...

Ležím na chrbte,
hľadím do stropu,
a predstavujem si život, ktorý má zmysel.
Ktorý má hodnotu.
Predstavujem si život,
v ktorom nie som idiot.
V ktorom sa nebojím spraviť krok.
V ktorom nie som svojich pocitov otrok.
V ktorom neležím sám v posteli,
a nehľadím do stropu.
Nerozmýšľam nad tým,
čo keby som už ostal ležať tu.
Nerozmýšľam nad tým,
Ako chcem byť niekým iným...


Hocikým...

 

Nečakám kým sa niekomu uľútostí
tejto vyblednutej ľudskej bytosti.
Postaví ma na nohy,
a trošku uberie z mojej úbohosti.

 

Ale keď sa preberiem z tejto predstavy,
Ležím sám v posteli, hľadiac do stropu,
zo samého seba ešte viac sklamaný.


Prestal som rátať dni v monotónnosti
vlastnej opustenosti.

Autor MA t HA, 13.09.2016
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, to chce Ženskou!, huňatej klín, a kde je splín,
v prd... .Zkus to, a věř, že není v mládí lepšího léku na smutek.

13.09.2016 21:07:30 | Jeněcovevzduchukrásného

až tak jednoducho to nevidím... ale vďaka za tip :)

13.09.2016 22:18:20 | MA t HA

Tak to zkus, pak možná změníš názor, ku... někedy robí zázrakou :-)

13.09.2016 23:42:19 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí