U řeky

U řeky

Anotace: :(

Vhodil jsem kamínek do vody
čekal jsem až vlny vzedme
líně se posadil na schody
hodiny bily půl sedmé.

Slunce se schoulilo k obzoru
třesouc se v plamenném žáru
oblaka podobná kondoru
držela déšť ve svém spáru.

Vítr mě čechral na kštici
s divokou vůní lesů
v trávě si tančí dva koníci
jako na hmyzím plesu.

V dáli jsem zahlédl labutě
koráby plující vodou
pomalu měl bych jít na kutě
myšlenky pomalu tonou.

Vložím svou hlavu do dlaní
nechám si o lásce zdát
než přijde ranní svítání
se sóly toužebných žab.

Snad nové ráno přinese
mír do smutného srdce
odplaví strach i deprese
a něco připlaví po řece.
Autor Ďábel sám, 24.09.2016
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Romana Šamanka Ladyloba, Misha, Iva Husárková, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí