Rozerván

Rozerván

Anotace: Blížencův syndrom

Jako rakovina prostupuje mnou
touha po nevratné změně
zkouší mě napálit nevinnou hrou
a kupředu bezhlavě mé koně žene

A pýchu tak povýšeně zlou
jako marnivost v prostořeké ženě
snažně lákají, lstivě zvou
hlasy v mé duši tolik zvrácené

Cítím se prázdně, jako pes zřízeně
když i ty cáry mé duše ve dví se rvou
a ostrá bolest míří tak cíleně
zatímco hádám se s vlastní ozvěnou

Jdi už, odejdi pryč nenuceně!
a zklidni ty hlasy,co tolik řvou
snažně prosím o pomoc sklíčeně
když pochyby do živého tnou.
Autor FemmeFatale, 09.10.2016
Přečteno 384x
Tipy 12
Poslední tipující: JSJ, Druhá jizva v duši, Kapka, Dreamy, MARKO, Iva Husárková, jitka.svobodova, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jejda jejda, to je prožité...a až po té básní ušité...

25.01.2017 08:39:35 | JSJ

rozumím...

16.10.2016 19:20:40 | J.F.Julián

Myslím na Tebe..

12.10.2016 01:12:58 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí