Mŕtve

Mŕtve

Anotace: more

Plamienky z prstov spoza nechtov
skáču mi, čo len chcem, to zhorí
podpálim net, sto internetov
keď sa mi zachce, bozkom kobry

zježím Ti vlasy, nech si krásna
budeš sa podobať mne, hoď mobil
o stenu, traf ním plnosť prázdna
aby sa raz a navždy rozbil

od displeja zrak zdvihni, pozri
virtuálnych realít more
mŕtve je, naspäť sa neobzri
v soľný stĺp obrátiš sa, kobrie

telo Ťa zovrie, ovinie sa
okolo Teba zdola nahor
atómový mrak strie nebesá
plamienky z prstov maj za pravzor

veľkého tresku v malom, teraz
čím chceš, sa môžeš stať hneď zrána
virtuálny strom rajský netras
rajská zem na prach nezoraná

ostala ešte niekde v kúte
kde úspech zlyhal, kde je tabu..
klam a mam kúp si, do labute
čo spieva streľ a kúp si žabu
Autor Petbab, 19.10.2016
Přečteno 240x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, enigman, Amonasr, KatkatkaW, kudlankaW, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty kluku...úplně jsem se zježil...

25.10.2016 02:12:10 | enigman

je nás zase vic )

25.10.2016 21:50:50 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí