Koukej...

Koukej...

Anotace: Vypsání se z (nejen) podzimní deprese...

Koukej...
Tam - na druhé straně
stojí, hledí,
plané oči bez výrazu
provazy perel
zakryly dlaně.

Koukej…
Radši sklápí zrak,
dusí se vzlykem
odvrací tvář
nechce již vidět.
Počkej! Ty dál však…

Koukej,…
Jako uschlá růže
chřadne, bledne
tak moc by chtěla
mít se ráda
neumí to, nemůže…

Koukej…
Vidíš? Věčný obraz
třeseš se, zprudka dýcháš
zrcadlo je tiché, mlčí
jediné tě přijímá
přijímá tvůj odraz…
Autor Mianiola, 25.10.2016
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí