Dědic

Dědic

Anotace: -

Plody brutality sklizeny,
Konflikty již dávno zapomenuty,
Války tvoříc kolony,
Prázdné oči siroty.

Bez útěchy šlapajíc,
skrýváme zbytky studu,
o mrtvé zakopávajíc,
sníme o čirém bludu.

Bitevní pole odráží,
Mršiny, hniloba, pach,
A kouř mizí v dálce.

Systém se v tom odráží,
Mršiny, hniloba, pach,
A justice vidí dárce.


Tonoucí v zármutku matka,
Chvějící se ruce spojeny,
Zdá se jí příliš nízko laťka,
Kterou jsou životy traceny.

Bastardův pohled do temna,
Otce nikdy nepoznaje,
Leží před ním zrovna,
muž jehož dědicem je.

Zvadlé kvítí kopretin,
Udusány armádou,
A dědictví země ztraceno.

Všude prázdných obětin,
Ztrácejíce na významu,
A bastardův pohled do temna.
Autor noxik128, 31.12.2016
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má svoju atmosféru :) vitaj na Literi :)

31.12.2016 14:19:09 | Sofia Filein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí