Cela..

Cela..

Anotace: Jeden starší kousek který jsem vyplodil při zlých myšlenkách, snad se bude líbit. :)

Jsem sám, v koutě, odtržen..
Proč tak zlý osud byl mi udělen?
Proč se cítím tak prázdný,
proč mám v duši bouři,
proč mě to hlodá a mé sny boří?

Mé srdce snad hoří, jsem spoutaný a nezmůžu nic,
už nikdy víc.
Jenom sleduji okolní svět a radosti v něm,
sám jsem ve své cele uvězněn.
Jak se dostat ven? Vydám poslední sten a vzdávám...
Nedůležitý, zapomenut,
občas ustřelit si hlavu mám chuť.

Zůstat mezi čtyřmi zdmi sám..?
Kde je ta spásná duše, kde se skrývá?
Nebo snad i ona zapomíná?

Naděje se rozpadá v prach a mě nezbylo nic,
jenom stesk a strach.
A opět pouze v mé mysli, v mé hlavě.
Nehledám v tom skryté smysly,
jenom mě víc a stále jenom víc pohlcuje skutečnost že já nejsem.

Neexistuji.
Autor FuckingMaty, 01.02.2017
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí