Krvavý slzy

Krvavý slzy

Anotace: Když už člověk nedokáže žít a umřít se bojí, krvácí duše.

Schoulit se do sebe,
obrátit naruby,
vyrvat si vlasy....
Mrtvou už nezebe
těch pár ran pod zuby
za zbytek krásy.

Pomalu zatíná
zoufalství do duše
svoje drápy,
neklidně usíná
v mrazivé předtuše,
kdo se trápí.

Schovat se do kouta,
do stínu pohledů,
zahrabat do smetí; 
pozornost nepoutat; 
čekat už nesvedu
na něčí objetí.

Není kam utíkat
v pocitů žaláři,
na smrt je brzy.
Necítit, nedýchat; 
tečou mi po tváři
krvavý slzy.

Autor Ollie, 13.03.2005
Přečteno 951x
Tipy 2
Poslední tipující: Ahimsa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí