Emoce

Emoce

Anotace: ...co s nimi....

Člověk snese hodně.
Jen občas přemýšlím,
jak dostat ten štiplavý dým z plic…
Ty bolavé emoce, bordel z popelnic.

Kontaminovaný odpad všech těch
bolestí, křivd a zloby…
Co se v nás ukládá
jak hlína do nádoby.

A když se zvedne prach
a pořád to uvnitř nás víří…
Myšlenky útočí a zmatkují
jak netopýři…

Nevíš, jak to uchopit,
jak dostat to ze sebe ven
a necítit ten
špinavý nádech kalu.

Mnohdy jen zoufale upustíš ventil,
když slza skane po tváři dolů…
Autor milenium, 14.06.2017
Přečteno 354x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, mkinka, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná to půjde vykašlat.

14.06.2017 07:58:33 | Ruda Štola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí