Smutek

Smutek

Anotace: vím, zase bude líp...

Smutek v duši nějak mám,
co se děje - nepoznám.
Snad jen hvězda na obloze,
září říká, neboj, zase bude dobře.
Musíš jenom víru mít,
čekat, doufat - smutek pokořit.

Dobře hvězdo, říkám ji,
budu doufat potají.
Jenže hluboko v noci temné,
přepadají mě myšlenky černé.

Ty paprskem záře na můj líc,
říkáš mi - nejsi tu sama, je nás víc.
Víc takových, co smutek jich přepadá
a každý do svých úkrytů upadá...

Smutek je tady a ty jdi ven,
snad zítra tě čeká slunečný krásný den...
Autor Mellek, 18.06.2017
Přečteno 448x
Tipy 8
Poslední tipující: mirecek, Jin&Jang, jitka.svobodova, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí