Deprese

Deprese

Anotace: nekdy takovy pocit mam ,ze ani zit nenam...vic utrpeni v zivote zazivam nez toho krasneho aspon me to nekdy tak pripadalo a pripada....

Mám ve tváři výraz uštvaný

To jak mě život dohání

Přitom já smrti vstřict běžím

Ona, ale kostnatou rukou mě odhání,

prý času dost, jěšte nemám odejít

Se slzami v očích se otačím a životu svoji tvář nastavím

s těžkým srdcem a bolesti na duši jím pokračuji dál

slabá a raněná

zapomenutá a ztracená

opuštěná lidmi, které jsem za blizké považovala

bez lásky, která by mé srdce naplňovala

jen plná žalu a smutku po lidech, které jsme milovala

nic mi nezůstalo

jen samota a starosti 

strach z budoucnosti

zda zvladnu ještě v tomto krutém světe žít

zda neni lepší svobodně ze světa odejít

a konečne klid na duši naleznout

Náhle ve tmě před sebou v té nejtežší chvíli

paprsek světla spatřím

Natáhnu ruce a snažím se ho dotknout

vydavám se za ním

dotknout se ho a cítit tu naději,

která z něj vyzařuje

má snaha marná jest

paprsek světla pomalu uhasiná mizí

nechává mě stát v chladu a uplné temnotě mé duše

žádná naděje už není

smrt mě odhání

život si se mnou zahrává

a ostny trnů do mé duše zabodává

duše má je rozervaná

už nezbylo nic

Co zbyvá mi jen mlčky sesunout se na holou zemi

slzy po své tvaři nechat stékat co jiného mi zbývá

když ani smrt pro mě vysvobozením není....








Autor FairyLAdy, 16.07.2017
Přečteno 466x
Tipy 9
Poslední tipující: mirecek, jitka.svobodova, Ruda Štola, piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuji za komentar...u me jsou deprese z meho zivota je nekdy hodne smutny a zasadil mi krute rany ..zazivam stale chvile kdy ztracim lidi mi velmi blizke uz od pubertalniho veku ,kdy me po svobodnem rohodnuti opustila maminka a je ted v nebi a nemuze ani sve vnuky videt ci pochovat ..lide mi v zivote jen pusobili hore a je jenom par blizkych kterym muzu plne duverovat a doufat ze zustanou v mem zivote dlouho

08.02.2018 20:08:50 | FairyLAdy

Deprese a Život jsou dva úžasné světy a ať už máte deprese ze života nebo život z depresí, tak víte :-)

16.07.2017 16:44:54 | Cháron

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí