LÁSKA A JINÉ TORTURY

LÁSKA A JINÉ TORTURY

Anotace: Francie 9.8. 2017

Nemůžu dál - Nohy v bahně nedokážu s nima hnout
Lásku postrádám - Potisící potřebuju obejmout
Jsem trhán na kusy - Přesto toužím běžet dál
Tak asi lehnu si - To jenom špatnej sen se mi zdál

Dej mi pár dní - Dvacet let nebo celý století
Až se mi v hlavě rozední - Roztáhnu křídla poletím
Zříš moje kontury - Budeš se klepat zalykat
Láska a jiné tortury - Vrátil jsem se ty mi patříš (ne)měj strach

Padni na kolena - Odpros mě já o tebe budu stát
Až budeš klečet zlomená - Srdce nám spoutá žhavej drát
Piš si že navždycky - Ty jsi moje já jsem tvůj
Zní to nelogicky? - Bude to tak nepochybuj!
Autor jondys, 10.08.2017
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Amonasr, Janna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ACH PÍŠEŠ TAK OD SRDCE:-* TA HLOUBKA LÍBEZNÁ

14.08.2017 19:13:36 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Od srdce,ono mě to teď ani jinak nejde. Děkuji za komentář milá přítelkyně.

14.08.2017 19:55:37 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí