Bezejmená

Bezejmená

Anotace: /

Tvář ležící nápadně
připomíná sebe
bolest hlavy a válka tam uvnitř
vrací se a neumírá

budoucnost minulost i přítomnost
hoří pod plachtou
osobního smutku i nepochopení
krásných dnů a lidského štěstí

opuštěná bytost
slova vědomí pod slupkou těla a
duše to hřející nic vypuštěno k žití
neumírajíce nikdy
polibek od boha a
kopanci strčen do tmy a osamění.
Autor HAIR, 24.08.2017
Přečteno 402x
Tipy 9
Poslední tipující: takova, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Cappp, Pavel Vlček, jondys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co je to za výkřik do tmy,vstan rozsvit a bojuj

01.10.2017 19:36:19 | takova

ST!

24.08.2017 19:48:57 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí