Cizí svatozář

Cizí svatozář

Anotace: zdobí dnes cizí tvář

Zapleteni do soukolí
čekání, tužby a stesku co tak bolí,
hledím do podzimních polí
plných šedých myší,
co občas slyší
jak je mi smutno - za Tebou.
A ruce mé zebou
prázdnotou...
Uši mé opájí se hluchotou
bez Tvého hlasu..

Neunesu tuhle krásu
tu její absenci ten stesk
že nesmím do Tvých vlasů
vtisknout polibek
že nelze zvednout dlaně
a pohladit pohledem Tvou tvář
musím se dívat po straně
na cizí svatozář

5.10. 2017
Autor mouseova, 06.10.2017
Přečteno 360x
Tipy 11
Poslední tipující: Cappp, Nikita44, Fany, Jin&Jang, Amonasr, Kett, Šípková Růženka, piťura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mě to bolí, že jsme si kilometry vzdálení, ale o tom až zítra.

06.10.2017 11:14:55 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí