Mlýnek na maso

Mlýnek na maso

Anotace: Mele

Dříve jsem pomáhal, dělal dobré věci,
zbylo jen využívání a kecy.
Zdá dát přednost smilstvu před láskou.
zůstává pro mě nadále otázkou.
Jsem padlý člověk, v náručí satana,
duše má z těla byla mi vyrvána.
Nejnižší pudy, dřív pro zahnání nudy,
staly se mi teď životní náplní, jež nenaplní.
Na hrobě potom bylo psáno jen:
Zde leží ten, jehož život byl promarněn.
Autor Anonymní netvor, 17.10.2017
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí