Ona mi neznámá

Ona mi neznámá

Anotace: Když přijde ona, ona mi neznám...

Když přijde ona,

ona mi neznámá.

Nevím, co mám dělat?

Není mi na pána…

 

 

Pomalu a jistě usedá,

já cítím její dotek.

Mám strach – cítím smutek

a nemám, kam bych utek.

 

 

Je zlá a směje se mi -

nacházím se v beznaději.

Sedím a jsem paralyzován myšlením,

co s ní budu konat?

 

 

Jak se jí zbavit,

když ani netuším, kdo je?

Je pouze iluze mé hlavy,

kde se mi honí roje?

 

 

Jsem už zoufalý, když už půjde?

Mám smíšené pocity, už šla?

A kdy opět přijde?

Čeká mě další, ona neznámo dlouhá chvíle...

Autor Lawlys, 01.11.2017
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Frr, Troškuztracená., Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jste drahocenná bytost plná bolesti...:-(

02.11.2017 15:59:49 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Děkuji mnohokrát za Váš potěšující komentář!
Někdy mám lepší dny, někdy horší.
Je to o prožitku stavu, který když na mě přijde, tak je to něco mezi
depresí a úzkostí. ,,Ona mi neznámá...''
Hezký den

02.11.2017 16:39:37 | Lawlys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí