Narazit pádem

Narazit pádem

Anotace: Kam až se dá spadnout?

Ten pocit
kdy dopadneš na tvrdou zem
Tak chladnou
jako Tvé city k Tobě
Schouli se dovnitř
do svých útrob
Obrň se silou vůle
a bolestí
jež nebolí
Vykroč do nikam
a zdechni v prachu
bídáku
Autor Zavča, 01.01.2018
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Pamína, Anděl, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí