Třeba jen v představách...

Třeba jen v představách...

Anotace: ...když minulost ožívá...

Zas po letech můžu slyšet tvůj hlas, 
zase jednou trávit s Tebou svůj čas.
Proč jen jsme se rozešli? 
Kvůli mé zkaženosti...
Proč jen vídám Tě každou noc? 

Oděnou do šatů minulosti. 
Ještě krásnější než dřív, 
jak rád kráčel bych s Tebou do noci.
Proč nemůžu dostat Tě z hlavy?
Třeba není způsobů moc.

Jak moc bych chtěl Tě svléknout z těch šatů, 
za svitu svíček, tvé tělo znovu uzřít. 
A čas v ten jediný okamžik zastavit.
Topit se v nespočtu okamžiků,
dokud by nás navždy nerozdělil úsvit...

Autor Martin Rose, 17.01.2018
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aaach,zachvěla se líbezností tou duše má...

18.02.2019 19:35:04 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí