Když odešla

Když odešla

Anotace: Zklamání... Každý z nás to zažil.

Celá se chvěju...
Snad zimou, snad strachem,
že odejdeš.

Chvěju se snad i vědomím,
že jsem prokletá
a že pronásleduje mě věta:
Jen láska někdy nestačí.

Vím, že stačí. Stačí!
Láska překoná vše,
ale asi mi není souzena
a sudičky osudu
zapomněly mi ji přát.

A tak stojím na ulici.
Sama a zlomená
s ozvěnou v uších:
"Odcházím, nech mě jít."
Autor Anewue, 27.01.2018
Přečteno 395x
Tipy 9
Poslední tipující: Niky88, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...zklamání...chce čas, jako vše. Zase bude líp...*ST*

27.01.2018 13:45:29 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí