Fotografka

Fotografka

Anotace: k zamyšlení.....

Dívat se na svět přes objektiv.


Nutkavá potřeba.

Mít fotografii do rodinného alba.




Zraněné oči syna křičí potichu.

Odlož tu bariéru.




Fotografie je vlepena.
Autor Jana Wagi, 06.04.2018
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, J.Karasová, kudlankaW, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí