Potkat se...

Potkat se...

***

Střetnout svůj stín 
ve světle lamp

Potkat svůj splín 
pod korunou stromů


Kam kráčím?
Na koho volám?
A kdo mi odpoví?


Lampy jen září
a tiše mlčí

Stromy zas stojí
jen listy šumí


Co jsi chtěl slyšet
můžeš sám vědět


Buď sobě malířem 
namaluj  život 
vlastním  rukávem!

***

Autor Šípková Růženka, 13.05.2018
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: Anděl, grázlík, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

RRůženko..to je tak krásné!**ST**

14.05.2018 07:15:48 | Anděl

Děkuji Andělko

15.05.2018 08:15:09 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí