Pro tento okamžik

Pro tento okamžik

***

Jen  tento okamžik
život mu změnil

 

Za oknem touha
zrodila se, zrodila se
Není to šmouha
svět patří kráse

 

Za oknem láska
zrodila se, zrodila se
Není to maska
přijď ke mně zase

 

Nepřišel, zalekl se
smysl bytí tak ztratil

***


Autor Šípková Růženka, 27.05.2018
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Marcella, Amonasr, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... trpké ...
... tam za oknem ...
... rozbít je potřeba sklo ...
... aby láska mohla ven ...

29.05.2018 12:36:25 | Marcella

Děkuji, stačí se nebát.

29.05.2018 13:56:41 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí