Škraloupy

Škraloupy

***

Šachovnice na papíře

mění lidi v kruté zvíře

kdo je černou královnou

kdo chce srazit život můj?

 

Škraloupy na mléce

škraloupy na mléce

čistota ukrytá je v řece.

 

Šachovnice v lidském bytí

často bývá spíše k blití

kdo je černý král

posune tě dál?

 

Vlaky se sunou

vlaky se sunou

přijedou vždy na konečnou


***

Autor Šípková Růženka, 10.08.2018
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí