Za závěsem

Za závěsem

Anotace: ,.,.,

"přeplněná radost"

z virtualních zážitků

všech človíčků

 kterým to stálo za to

že se  při hledání

něčeho lepšího 

než je život

 svobodně ulajkovavali k nesvobodě

dostala

vykopaným tunelem

do všech nájemních životů

kde opravdový svět

je vidět, už jen za závěsem

 

Autor Akyš, 09.09.2018
Přečteno 235x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Frr, Amonasr, zdenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdo jej už ani nehledá ... úsměv.z.

09.09.2018 15:34:38 | zdenka

to je smutný

život v tunelu

10.09.2018 06:57:46 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí