Poslední osamělce sonet

Poslední osamělce sonet

Anotace: Protože sliby se mají plnit...

Sbírka: Sonety osamělce

O čem bych pojednával, to již nevím,

plazící nula žijící vedle anděla,

kdyby tak o mé nemoci nevěděla,

a Sonety osamělce ke konci stavím.

 

Píšu básně ve znaku šílených rýmů,

kráska, co chyby zadělá, v mé hlavě stvořena,

chyba, pro mne v dokonalosti oděna,

je těžké žít s hlavou plnou dýmu…

 

Dýchám štěstí čeřené smíchem,

nechci už psát, ale pro anděla žít,

nejraději zavřít svět těsnícím víkem.

 

Prosím, svět mne ukaž a v něm,

nenech mne psát a v osamění žít,

jen pro tebe, já bojuji s dnem…

Autor TJD, 12.10.2018
Přečteno 438x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Tzarga, Rbb, ARTeFakty X. Múzy, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí