Bolest

Bolest

Anotace: Život je takový....

Bolí mě Tvoje lež a podvod,
bolí mě zrada, kde to má původ?
Bolí mě cizí člověk v mém životě,
bolí mě, že tu stojíš tak nehnutě.

Bolí mě srdce a to doslova,
bolí mě, že se schováváš za slova.
Bolí mě všechny naše chvíle,
bolí mě, že jsme se vzdálili od našeho cíle.

Bolí mě skutečnost, že se to stalo,
bolí mě, že to dobré se asi jen zdálo.
Bolí mě láska, kterou jsme měli,
bolí mě život společný náš - celý.

Bolí mě, že bych ti měla odpustit,
bolí mě, že bych se měla odprostit.
Bolí mě to, je to zrada,
Bolí mě to, mám tě ráda.
Autor Jane10, 19.10.2018
Přečteno 633x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Anděl, Kapka, jondys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

BoleSTí víc, než je nutné,
bez lásky je žití smutné...

19.10.2018 18:05:16 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí