Posledný dúšok vína

Posledný dúšok vína

Anotace: -

Dážď dotýka sa striech
do ulíc nechce sa mi v tejto chvíli
doma sedím a samota ma mýli,
ako v duši veľký hriech.

Snáď som ten dážď stretol už včera
dotkol som sa jeho klapiek,
na samotu nie je žiaden liek,
v kuchyni vonia večera.

Snáď som ho stretol už včera
dopíjam posledný dúšok vína
posledná kvapka v celom tele opojí ma
a v kuchyni pre jedného večera.

Autor IronDodo, 04.11.2018
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, jitoush, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásný dúšok melancholie......Ji.

04.11.2018 09:42:47 | jitoush

velmi krásná ST :-))

04.11.2018 07:08:19 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí