Stratená

Stratená

Anotace: -

Padá do vody skala
voda žblnká
dotýka sa ma vlnka
a ty si sa mi neozvala.

Voda v piesni tancovala
husle bystrín horko plačú,
oči mi soľou máču
a ty si sa mi neozvala.

Vo vetre vŕba sa kývala
potok čistý,
unáša padlé listy
a ty si sa mi neozvala.

Do neznáma si sa zatúlala
i zdalo sa mi, keď ma podnapili,
že zvony na pohreb zazvonili.
a ty si sa mi neozvala.

Slza ako kameň padala
lícom sa tichúčko brodí,
láska už domov nepríchodí
pod kameňom spávala.

Autor IronDodo, 05.11.2018
Přečteno 272x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Iva Husárková, Rbb, Šípková Růženka, Marcella
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... pekná ...

05.11.2018 07:24:42 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí