Víra na nebesích

Víra na nebesích


Dalo mi tě bezvědomí

jak po ohništi

vdova

 

Dým

táhne se

v čertově pytli

zjizvená ozvěna

bolest i touha

 

Vysoko do početí nebes

už jsem tam jednou byla

zvedala ruce

k nadechnutí

 

Odpuštění hledám

pro lásku Boží

kleknu si na kolena

 

Vzalo mi tě uzdravení

bezduché osamění

vlající na ohořelých holých

našich budoucích vin


 

Autor Marcella, 11.11.2018
Přečteno 396x
Tipy 23
Poslední tipující: Olex, enigman, Amonasr, piťura, Jort, Kapka, Akyš, knihomolka, Nikita44, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

budoucnost je nejistá...

14.11.2018 12:56:58 | enigman

věřím ti … z.

11.11.2018 22:36:52 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí