Smolař

Smolař

Anotace: Snad slůvko italštiny nevadí, jiné mne totiž nevystihuje lépe...

Sbírka: Sonety osamělce

Dal bych celý život za kousek štěstí,

těm, co chtějí mne jej vzíti dal bych pěstí,

dal bych celý život za kousek štěstí,

dal bych všecko za možnost ji svésti…

 

Dal bych celý život za kousek štěstí,

kapičkou touhy nechal bych se vésti,

ve studánce jen kapičku štěstí,

proč ti, co nedal jsem jim pěstí, o mne pouštějí zvěsti…

 

Jsem jen rudá lůza, smolař,

jsem pln chyb a prázdný zhola,

jsem jen teskná míza, smolař…

 

Odhání řádky děl, má múza, smolař,

ublížena mou tmou, ztracena zhola,

jsem hrubián a cazzo, smolař…

Autor TJD, 21.11.2018
Přečteno 418x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Druid, IronDodo, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí