Co je a co není

Co je a co není

Co je

co není 

mezi námi 

nevíme sami

 

Snad mezi námi leží 

velká poušť a pohoří 

snad naše svíčka 

už dávno nehoří 

 

Snad mezi námi 

je rozbouřené moře

snad prázdné lože

plné slz a hoře

 

Snad se rozprostírá mezi námi 

pustá uschlá pláň

snad už byl zničen 

náš společný plán 

 

Snad je mezi námi 

nekonečná dálka

krutý mír

a žádná válka 

 

Jen ticho

k tomu upřímnost 

ptáme se

kdy začneme mít dost

 

Snad teď mezi námi 

není Čas 

velká část 

odešla z nás 

 

Co není 

co je

mezi námi 

snad

nevíme sami

Autor bunches2, 25.11.2018
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, DH22, Stanislav32, mkinka, J.Karasová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň prožitá s emocionální rovinou plných slz.

02.09.2022 08:33:01 | mkinka

Ooou to je smutný :(

17.07.2019 20:42:33 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí